fredag

Dagen

Låg i parken från elva. CB kom och la sig och solade. Jessy likaså. Efter ett tag kom CB´s vän M och efter ytterligare en stund kom även Betty med Baby Castor.

Det var jättehärligt att ligga där i solen!

Efter ett tag gick Betty o baby C och vi andra gick till restaurang Plaka och käkade mat och tog två öl. Tog träningsledigt idag. Kändes som att det var ett bra beslut. Har haft problem med mina vader. Men nu har jag bara 3 dagar kvar att ta ut i ledighet. Men det var det värt. Skall ju jobba ikväll. Suck.

Dagen har iallafall varit helt fantastisk. Och imorgon blir det slapp heeela dagen vid mammas pool. Livet kan ju inte bli bättre!

(((Over and Out)))

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Frida!! Det låter toppen...kan du boka in oss på ett handledarprov i juni. Jag har läst på vägverkets hemsida och där står följande:Handledarbevis

För att godkännas som handledare ska du (enligt körkortslagen 1998:488):

* ha fyllt 24 år
* ha ett giltigt körkort utfärdat av en EES-stat för det fordon som övningskörningen avser och ha haft det under sammanlagt minst fem av de senaste tio åren
* ha gått en introduktionsutbildning tillsammans med din eller dina elever (om övningskörningen gäller personbil, behörighet B).

Och allt det har ju jag!!!JIPIIE!!